Sport Experience Herfst 2017

Sinds een aantal jaren organiseert Maastricht Sport iedere zomer- en herfstvakantie de Sport Experience voor jong en oud. Maak kennis met bekende en minder bekende sporten en ontdek waar jouw sportieve voorkeur naar uit gaat. 
Om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen de mogelijkheid te bieden om deel te kunnen nemen aan deze dagen is deelname in veel gevallen gratis, en zijn de deelnemersbijdragen in elk geval zo laag mogelijk gehouden. 

ROOSTER Sport Experience Herfst

15 t/m 22 oktober 2017: 

Sinds een aantal jaren organiseert Maastricht Sport iedere zomer- en herfstvakantie de Sport Experience voor jong en oud. 
Maak kennis met bekende en minder bekende sporten en ontdek waar jouw sportieve voorkeur naar uit gaat. 

Om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen de mogelijkheid te bieden om deel te kunnen nemen aan deze dagen is deelname in veel gevallen gratis, en zijn de deelnemersbijdragen in elk geval zo laag mogelijk gehouden. 

Familiezwemmen op zondag
Zo 15 & 22 okt: Familiezwemmen
Op beide zondagochtenden in de herfstvakantie kun je met de hele familie komen vrijzwemmen in het Geusseltbad. Glijd samen van de extra brede familieglijbaan, doe mee aan een van de sport- en spelactiviteiten die worden georganiseerd en laat de kleintjes lekker spelen in hun eigen hoekje waar het water allerlei verrassingen in petto heeft.

One day pro @ MVV Talentendagen
Ma 16 & Woe 18 okt. MVV: One day pro
Ben je dol op voetbal en wil je tijdens je herfstvakantie eens een echte profvoetballer zijn? 
In de herfstvakantie organiseert MVV Maastricht i.s.m. Maastricht Sport de 'One day Pro @ MVV talentendagen'

Herfstwandeling
Ma 16 okt: Herfstwandeling
Zin in een leuk uitje met de hele familie? Met papa, mama, opa en oma erbij? Wandel dan mee met de Herfstwandeling in het gebied tussen Maastricht en Cadier en Keer. Gezondheid en gezelligheid staan tijdens deze wandeling centraal. Je geniet niet alleen van de mooie bosrijke omgeving, je wordt onderweg ook nog eens getrakteerd op sportieve oefeningen in de natuur én een speurtocht! Ook is er een wandeling voor mensen met een beperking.

Mountainbike
Di 17 okt: Mountainbike clinic
Wil jij wel een paar stoere trucjes leren op je MTB fiets? Een parcours volgen of een sprongetje wagen. Verschillende ondergronden ervaren en gewoon een superleuke mountainbike-clinic volgen? Meld je aan voor de mountainbike-clinic!

Wo 18 okt: Freerunning
Hou jij ook van een uitdaging en wil je coole trics leren? Freerunning is een sport of zelfs levensstijl, waarbij je je zo soepel en creatief mogelijk verplaatst over obstakels. Je springt tegen muurtjes, paaltjes en maakt spectaculaire salto's. De wereld wordt één grote speeltuin.

foto dynamic tennis
Do 19 okt: Instuif Dynamic Tennis
Dynamic tennis is een attractieve racketsport die tafeltennis, tennis en badminton combineert in een nieuwe sport. Er wordt met een lichte bal en een lichtgewicht racket met een wat kortere handgreep gespeeld en is daardoor eenvoudig te hanteren. Een mooi alternatief voor mensen die vanwege blessures zijn moeten stoppen met tennis.

AquaFunDay
Do 19 okt: AquaFunDay
Een AquaSoccer toernooi waarbij je voetbalt 'op' het water en de strijd aangaat met leeftijdgenoten. Of doe mee met de schoonspringclinic of FloatFit4Kids. Naast deze leuke en spectaculaire activiteiten, kun je ook de waterstrombaan trotseren.

Een heerlijke sportieve dag in het zwembad: AquaFunDay!

Do 19 okt: Aquatriatlon
AquaTriatlon?
Ja! 20 minuten zwemmen, 20 minuten fietsen & 20 minuten lopen ín het water. Tijdens deze uitdagende 60 minuten workout, test je je vaardigheden, conditie en kracht in het water. 

Er is een ochtend- en een avondsessie, schrijf je in want vol = vol

Run for Fun
Za 21 okt: Run for Fun
Je hoeft niet hard te lopen om te hardlopen, want plezier staat voorop. Door de opbouw in de les(sen) wordt je conditie verbeterd, je spieren versterkt én je verbrandt de nodige calorieën.