Maastricht Sport IRONMAN NightRun
Start
Sfeerimpressie

Maastricht Sport IRONMAN NightRun 2017

Een spectaculaire avond-run door het centrum van Maastricht

Na het overweldigende succes van voorgaande editie, omarmt Maastricht Sport ook dit jaar weer de “Maastricht Sport IRONMAN NightRun”.

Hoewel voor de meeste van ons de echte IRONMAN niet meteen realistisch is, is deze 5km loop geschikt voor iedereen die zijn eigen IRONMAN-ervaring wil creëren. In de aanloop naar de IRONMAN Maastricht Limburg vindt op 4 augustus de Maastricht Sport IRONMAN NightRun plaats. Deze 5km loop is geschikt voor alle niveaus en inschrijven kan vanaf 16 jaar.

Voorbereiding

Heb je altijd al eens willen meedoen aan een loop, maar heb je behoefte aan een goede voorbereiding? Maastricht Sport biedt uitkomst met het Run for Fun-programma. Door de opbouw in de lessen zal uw conditie verbeterd worden. De spieren worden sterker en u verbrandt ook nog eens de nodige calorieën.

Kijk bij het Sport en Beweegaanbod hoe u zich kunt aanmelden voor het Run for Fun-programma of voor meer informatie over de diverse sport en beweegmogelijkheden.

Programma

Om 21.10u start de warming up sessie bij de Griend, welke u wordt aangeboden door Maastricht Sport. Daarna klinkt bij De Griend om 21.30u het startschot voor de loop. De deelnemers genieten van een sfeervolle Night Run, waarbij het parcours door het centrum gedeeltelijk hetzelfde is als het IRONMAN-wedstrijd parcours. De finish vindt wederom plaats bij De Griend, waar vanaf 20.30u de IRONMAN pre-party van start gaat. Tot 00.30u kunnen deelnemers en toeschouwers de behaalde sportieve successen gezamenlijk vieren.

Meedoen aan de Maastricht Sport IRONMAN Night Run?

Wil je meedoen aan de Maastricht Sport IRONMAN NightRun, dan zijn er een aantal mogelijkheden om je in te schrijven en de kosten voor deelname €16.20 te voldoen:

  • Online inschrijving (mogelijk tot 30 juli 2017)

Voor de online registratie klik je hier. Via deze link word je doorgeleid naar het online registratie platvorm van Active.com. Registreer je als gebruiker of gebruik je reeds bestaande account om je aan te melden. Vul de gevraagde informatie in en met behulp van je credit kaart kun je de kosten voor je deelname voldoen . Na een succesvolle registratie, ontvang je een bevestigingsmail van Active.com.

  • Inschrijving via overschrijving (mogelijk tot 16 juli 2017)

Download het inschrijfformulier, print het uit en vul het in. Stuur het ingevulde formulier naar maastricht@ironman.com.  Van ons team ontvangt u binnen een week de factuur per e-mail. Na het betalen van de factuur zal u een persoonlijke registratie koppeling ontvangen. Door de online registratie met behulp van deze link, wordt uw inschrijving definitief.  Registreer je als gebruiker of gebruik je reeds bestaande account om je aan te melden via Active.com.

  • Daginschrijving

Het is ook mogelijk om je op de dag van de run in te schrijven. Download het onsite inschrijfformulier, print het uit en vul het in. Neem dit formulier mee naar onsite inschrijvingsdesk. Hier wordt na betaling van het inschrijfgeld plus een extra betaling, je inschrijving definitief.

Tot ziens aan de start van de Nightrun?