Maastricht Sport Challengers

Maak kennis met de triathlon sport: word Maastricht Sport Challenger! 

Altijd al kennis willen maken met de triathlonsport en hiervoor willen trainen onder professionele begeleiding? Dan is het Maastricht Sport Challengers programma dé manier. Dit programma biedt volwassen (recreatieve) sporters de kans om onder deskundige begeleiding te trainen naar een persoonlijk haalbaar triathlon- of duathlondoel. Inschrijven voor dit programma betekent deelnemen aan unieke trainingsfaciliteiten, evenementen en maatwerk begeleiding. 

Verantwoord sporten
Wanneer je aan de slag gaat als Maastricht Sport Challenger, verbind je je voor tenminste 4 maanden aan dit programma. Verantwoord sporten begint bij Maastricht Sport met een screening en inspanningstest in het sport performance center van Sportho in Berg en Terblijt. Een prima start om op basis van maatwerk, veilig te kunnen beginnen met trainen op de juiste intensiteit. Voormalig prof wielrenner & Bewegingswetenschapper Floris Goesinnen is aangetrokken als coach en begeleider van het programma en zal samen met jou kijken waar jouw kracht ligt en wat haalbaar is.

Persoonlijk trainingsplan
Trainen doe je aan de hand van je persoonlijk trainingsplan en persoonlijke trainingszones. Afwisselend train je zelfstandig thuis of gezamenlijk op het Geusselt sportpark onder deskundige begeleiding. Bij de centrale trainingen ligt de focus op de loop- en zwemtechniek waarbij iedereen op eigen niveau mee kan trainen. Naast de wekelijkse trainingen hebben we speciale wedstrijdtrainingen. Hierbij bootsen we de wissels na, gaan we open water zwemmen, verfijnen we de fietstechniek of krijg je informatie over sportvoeding . Regelmatig evalueer je je progressie met je coach en doe je optioneel een 2e inspanningstest om je progressie en nieuwe trainingszones inzichtelijk te maken. Tussentijds wordt er deelgenomen aan passende evenementen en jouw voortgang nauwkeurig in de gaten gehouden. Alles om jouw persoonlijke doel te behalen!

Maastricht Sport Challengers programma in het kort:

  • Persoonlijke, haalbare en uitdagende doelen stellen met een professionele coach
  • Persoonlijke multidisciplinaire trainingsschema’s met periodieke revisie
  • Wekelijks looptraining onder professionele begeleiding
  • Wekelijks zwemtraining onder professionele begeleiding
  • Team Maastricht Sport loopshirt & sweater
  • Gezamenlijk met Team Maastricht Sport presteren in evenementen

KIJK HIER VOOR EEN OVERZCHT VOOR ALLE ACTIVITEITEN VAN HET MAASTRICHT SPORT CHALLENGERS PROGRAMMA IN 2017

Wil je meer informatie? Ga jij de uitdaging aan? Stuur dan een mail naar Floris Goesinnen

Bekijk hieronder de filmpjes van de zwem-,fiets- en looptraining van de Maastricht Spot Challengers: