Maastricht Sport en IRONMAN
Maastricht Sport en IRONMAN
Maastricht Sport biedt een aantal uitdagende en sportieve programma's aan in aanloop naar de volgende editie van IRONMAN Maastricht-Limburg. Met behulp van een uitdagend, laagdrempelig en leuk programma kan iedereen een eigen unieke en sportieve uitdaging aangaan en zijn of haar eigen IRONMAN beleving creëren.

Programma stimulering voetbalklimaat
Maastricht Sport werkt samen met MVV, MU en KNVB om het Maastrichtse voetbalklimaat te versterken. Dit doen we door het organiseren van wedstrijden, trainingen en activiteiten voor de jeugd en het aanbieden van programma’s rondom deskundigheidsbevordering voor het technisch kader van verenigingen.

Conferentie Sportief Maastricht
Conferentie Sportief Maastricht
De Maastrichtse gemeenteraad en Maastricht Sport organiseren op 29 september de Conferentie Sportief Maastricht, een avond waarin de huidige ontwikkelen op sport gebied en nieuwe ideeën centraal staan.

Sport Experience Summer 2017
Ook in de zomervakantie van 2017 kun je voor een sportieve zomer terecht bij Maastricht Sport. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse sportevenementen en wie weet ontdekken ze wel de sport van hun leven. Verder organiseren we weer het animatieprogramma in het Geusseltbad, zodat niemand zich deze zomer hoeft te vervelen. Volwassenen en ouderen kunnen gebruik maken van ons aangepaste zomeraanbod, waarbij je wekelijks kunt wandelen, fietsen, golfen en nog veel meer.

Houdt deze site goed in de gaten, want het hele programma zal uiterlijk 8 juni online staan.